Välkommen till Vårruset i Vänersborg
Måndag 28 maj kl 19.00

Välkommen till Vårruset och Vänersborg måndagen den 28 maj. Låt Vårruset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv.

Tillsammans med 5000 andra tjejer kommer du att springa, jogga eller gå en mycket fin och varierande bana på fem kilometer, både genom staden & centrum samt längs med Vänerns strand


ANMÄL DIG HÄR >>>

Evenemangsområdet

Vår arena ligger vid Sjövallen, vid Vänern. Den här kvällen blir det en riktig festplats, med skön musik, massor med pepp & överraskningar i från vår konferencier och vår DJ och ifrån Vårrusets samarbetspartners som finns där med tävlingar & provsmakningar. Så kom i tid och njut av stämningen! Efter loppet är det också här som du och dina lagkompisar njuter av picknicken.

Vi finns på Facebook, (Vårruset i Vänersborg) och Instagram (varruset.vanersborg) – där kan du följa oss både innan under och efter loppet.Vår bana

Starten går på Sjövallens gräsmatta. Första halva banan går på asfalt genom staden och sedan kommer ni ut på grusvägen som följer stranden under resten av loppet.

Vi kommer att ha musik & underhållning vid varje kilometer, så att du får härlig energi med dig och glädje runt banan. Vår bana är flack och väldigt lättsprungen.
Här kan du se banan >>Spring Vårruset – du gör en insats för friluftslivet

Hela överskottet av Vårruset går till idrotten. I Vänersborg är det Vänersborgs SK som arrangerar. Vi har en omfattande verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Främst inom orientering, men också inom skidåkning - när vi får snö. Vi ser till att Vänersborgarna och andra frisksportare har bra spår för både promenader, löpning och skidåkning.  

Arrangörsklubb

Vänersborgs SK
Tel. 073-044 97 11
Vårruset – Vänersborgs SK
Box 279, 462 23 Vänersborg
E-post: varruset.vbg@gmail.com