Välkommen till Vårruset i Örebro
Onsdag 30 maj kl 19.00

Välkommen till Vårruset i Örebro. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i centrala Örebro. Start och mål ligger vid Gustavsviksbadet.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Evenemangsområdet

Vårrusets evenemangsområde vid Gustavsviksbadet är en riktig festplats. Massor med pepp och underhållning från vår konferencier och vår DJ. Alla Vårrusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Vårrusets bana går i centrala Örebro med start (se karta) och mål vid Gustavsviksbadet. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg förutom de sista biten innan mål där du springer på gräs. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet. Hämta bankartan som pdf >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. KFUM Örebro Friidrott har verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

Arrangörsklubb

KFUM Örebro Friidrott
Tel: 019-10 26 36
Kontaktperson: Christer Palmén

Adress: Vårruset, KFUM Örebro Friidrott
Tybblelundshallen, Tybblelundvägen 3
702 86 Örebro
E-post: varruset@kfumorebrofriidrott.se