Halmstad tisdag 8 maj
Välkommen till Vårruset i Halmstad

Tisdagen den 8 maj får du springa, jogga eller gå 5 km tillsammans med tusentals andra tjejer genom en grönskande bokskog på Galgberget i Halmstad.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Evenemangsområdet

Vårrusets evenemangsområde ger en kompakt inramning med start och mål på samma ställe. Vår diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i god tid och njut av stämningen.

Banan

Banan går genom grönskande bokskog på Galgberget. Längs banan blir du peppad av både hejarklackar och musik som hjälper dig att känna dig stark under hela loppet.
Hämta bankartan som pdf >>

Facebook

Följ Vårruset Halmstad på Facebook. Där lägger vi löpande ut information och bilder. Du har också chansen att delta i utlottning av fina priser från våra lokala sponsorer.
Till Facebook

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig! Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. På lokal nivå är det Halmstad OK som har en aktiv verksamhet inom både orientering och löpning för såväl ungdomar som äldre.Arrangörsklubb

Halmstad OK
c/o Ingolf Bengtsson
Torntorget 6 A, lgh 1303
302 26 HALMSTAD

Kontaktperson: Roger Andersson tfn 070-928 38 46
E-post: varruset@halmstadok.se