Göteborg måndag 7 maj
Välkommen till Vårruset i Göteborg

Måndag 7 maj kl 18.45 får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i det vårsköna parkområdet Slottsskogen. Start och mål ligger på ängen nedanför Björngårdsvillan.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Evenemangsområdet

Vårrusets evenemangsområde i Slottsskogen är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Vårrusets bana går i Slottsskogen med start (se karta) och mål alldeles nära Björngårdsvillan. Den absolut största delen av banan går på asfaltsvägar kring Slottsskogen. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där för att göra den mer omväxlande. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.


Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. IK Vikingen (Ullevi FK) har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer och seniorer där klubben tillhör en av de absolut främsta i Sverige.

En stor del av överskottet går till klubbarnas barn- och ungdomsverksamhet.


Arrangörsklubb

Arrangörsklubb: IK Vikingen
Tel: 031-41 58 14
Adress: Friidrottens Hus, 414 76 Göteborg
E-post: vikingen@ullevi.nu