Karlstad tisdag 29 maj
Välkommen till Vårruset i Karlstad

Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer längs en vacker naturskön bana som följer Värmlands vackra Klarälv. Start och mål ligger vid grönområdet vid Sundstatjärn.


ANMÄL DIG HÄR >>>

Evenemangsområdet

Vårrusets evenemangsområde är beläget mellan Sundstagymnasiet och Sundstabadet. En vacker och trevlig plats där man under picknicken kan njuta av utsikten över Sundstatjärn och dess vackra fontän. Massor med pepp och underhållning från vår konferencier och vår DJ. Alla Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom i god tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Som arrangör i Karlstad är vi mycket stolta över vår fina bansträckning som följer Värmlands vackra stolthet, Klarälven. Banan är en fin och lättsprungen sträcka och går längs cykel- och gångvägar. Du passerar stans centrala delar, bland annat sevärdheter och nöjesstråk som Värmlands Museum, Lerinmuseet, Stadshotellet, Sola i Karlstad, Kungsgatan vid Torget (En av Sveriges krogtätaste gata) Karlstad CCC, Gubbholmen samt avslutningsvis förbi Sundstatjärnen in i mål! Om Karlstad står för solen, står Vårruset-banan för klarblått vatten och en naturupplevelse delux! Utmed banan finns musikunderhållning för att ge alla som deltar en rolig upplevelse och extra pepp längs vägen.

Så här får du din nummerlapp

Alla som bor i Karlstad med omnejd får hämta sin nummerlapp på Stora Coop Bergvik. I början av maj skickar vi ut ett startbevis i form av ett vykort till de det berör. Viktigt! Ta med detta vykort när du hämtar ut din nummerlapp!

Till alla er som bor lite längre bort kommer vi att skicka nummerlapp, PM och picknickbevis, per post ungefär 1 vecka innan tävlingen.

Tider för nummerlappsutdelning

Fredag 25/5 11.00 – 19.00
Lördag 26/5 11.00 – 16.00
Söndag 27/5 11.00 – 16.00
Måndag 28/5 11.00 – 19.00

Observera att datumen är preliminära

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

IF Göta Karlstad är väldigt glada att just du deltar i Vårruset. Inte bara för att du gör loppet trevligare, utan även för att just du hjälper till att göra det möjligt för föreningens 1000 medlemmar att utöva sin favoritidrott, friidrott! Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. Tack för att du är med och stöttar svensk friidrott!

Arrangörsklubb

Vid frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till:

IF Göta Karlstad
Tel: 054-21 23 27
Adress: Regementsgatan 8, 653 40 Karlstad

E-post: tavling@ifgota.se
Hemsida: www.ifgota.se