Välkommen till Vårruset i Gävle
Tisdag 22 maj kl 19.00

Välkommen till Vårruset i Gävle. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer längs med Gavleån genom Gävle. Start och mål vid Högskolan/Regementsparken.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Evenemangsområdet

Från kl. 17.00 börjar det hända saker. Från scenen i Regementsparken blir det underhållning och du kan besöka tälten i sponsorbyn där det finns tävlingar, provsmakningar och försäljning. Massor med pepp och underhållning från vår konferencier och DJ.Banan

Banan slingrar sig efter den natursköna miljön kring Gavleån som passeras på fyra platser. Till allra största delen löper man på gator och cykelvägar med asfalt som underlag. Sista kilometern löps på grus. Längs banan finns kilometerskyltar och markeringar hur banan går samt funktionärer vid varje vägkorsning.Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar också till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten. Gefle IF Friidrott, som bildades redan 1882, bedriver verksamhet från barn 7 år, ungdomar, juniorer, seniorer och veteraner. Gefle IF har en lång tradition och erfarenhet av att arrangera tävlingar. Stort som smått.
Under våren 2017 står en ny friidrottshall klar vid Gavlehov! Detta innebär att föreningen kommer att växa ytterligare, inte minst på ungdomssidan, och att friidrotten, såväl i Gävle som i regionen, får fantastiska möjligheter att på årsbasis bedriva bra verksamheter.


Arrangörsklubb

Gefle IF Friidrott
Tel: 026-54 55 50
Kontaktperson: Karin Wood

Adress: Vårruset
Gavlehovsvägen 17
806 33 Gävle
E-post: kansliet@gefleif.se