Välkommen till Vårruset i Stockholm
Onsdag 23 maj klockan 19.00 och
Torsdag 24 maj klockan 19.00

Välkommen till Vårruset i Stockholm. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i det vårsköna parkområdet vid Fiskartorpet/Stora skuggan. Start och mål ligger vid universitetsområdet Frescati.

Du väljer om du, eller du och ditt lag vill springa på måndagen eller tisdagen.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Hämta din nummerlapp

Om du anmäler dig senare än 7 dagar innan Vårruset avgörs måste du hämta nummerlappen på tävlingsplatsen i god tid före första start.

Evenemangsområdet

Vårrusets evenemangsområde vid Stora Skuggan är en riktig festplats. Massor med pepp och underhållning från vår konferencier och vår DJ. Alla Vårrusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Vårrusets bana går på Norra Djurgården med start (se karta) och mål alldeles nära Stora Skuggan och Stockholms universitet. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg, men du får springa en kortare sträcka på grus och cirka 300 meter på gräs under banans första kilometer. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.
Företagsförsäljning

Är tempot högt på din arbetsplats? Hinner du knappt säga hej till dina kollegor, än mindre prata bort en stund? Då är det dags att ni gör något nytt. Att springa Vårruset Stockholm är ett bra sätt att umgås med jobbarkompisarna.

Gruppanmälan
Vårruset är den perfekta aktiviteten för ditt företag, kunder, samarbetspartners och leverantörer. Utmana varandra eller spring tillsammans. Ta kontakt med oss för att enkelt och smidigt anmäla ett eller flera lag.

Företagstält & aktivering
Gör mer av ert deltagande. Med eget tält får ni en egen samlingsplats med bord och bänkar där ni kan mingla, byta om samt gömma er för eventuellt oönskat väder. Att hyra ett företagstält är mycket populärt och många företag återkommer från år till år.

Vi hjälper er med tält i olika storlekar samt andra bekvämligheter för er grupp. Mer info om tältpaket >>

Låter det intressant? Få hjälp med bokning

Kontakta Rasmus Olofsson, ansvarig för företagsförsäljning och sponsoraktivering på Marathongruppen, på rasmus.olofsson@marathongruppen.se så hjälper han er vidare med både anmälan och eventuell tältbokning.

Vill ert företag även synas som partner till Vårruset?
Maila Axel Lönnqvist, axel.lonnqvist@marathongruppen.se, som är partneransvarig på Marathongruppen, så berättar han mer.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. Hässelby SK och Spårvägen FK har båda omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer. På junior- och seniorsidan tillhör båda klubbarna de absolut främsta i Sverige.

En stor del av överskottet går till klubbarnas barn- och ungdomsverksamhet.


Arrangörsklubbar

Arrangörsklubbar: Hässelby SK och Spårvägens FK
Tel: 08-545 66 440
Adress: Vårruset
Box 151 24
167 15 Bromma
E-post: info@varruset.se

Uppvärmningspartner