Vanliga frågor

Hur anmäler man fler än 1 grupp= 6 personer?

Exempel 1:
Önskar du anmäla 9 deltagare samtidigt, skriv ”1” i rutan för gruppanmälan och ”3” i rutan för individuella anmälningar, totalt 9 personer.
Exempel 2:
Anmäla 14 deltagare samtidigt, skriv ”2” i rutan för gruppanmälan och ”2” i rutan för individuella anmälningar, totalt 14 personer.

Hur betalar man?

Efter man fyllt i anmälan så kommer man till betalsidan.
Där kan man välja att betala med faktura, kort eller internetbank.

Vad krävs för att få företagsfaktura?

Vid anmälningstillfället måste man vara minst en grupp för att få företagsfaktura och företagets organisations nummer samt korrekt faktureringsadress.

Ex. önskar du anmäla 15 personer så fyller du i 2 gruppanmälan och 3 individuella =15 personer

Observera: att det inte går att lägga till personer efter att fakturan är gjord. Så fråga alla på arbetsplats eller vänkretsen innan du gör anmälan.

När man fyllt i org.nr så kommer ett val av leverans/faktura adresser upp. Finns inte din fakturaadress med så klickar du på (min adress saknas i listan). Då får du upp ett formulär där du fyller i den korrekta faktura adressen.

Kan man avboka?

Anmälan är bindande och vi gör inga återbetalningar.

Vad innehåller picknick-kassen?

Picknicken för 2018 är inte bestämd ännu. Vi återkommer är på hemsidan, i nyhetsbrev och på facebook så snart innehållet är klart.

Om man anmäler fler än sex personer får alla en picknick?

Det är bara lagen som får en picknick-kasse och kassen är beräknad för ett lag (sex personer). Så anmäler du nio personer (ett lag och tre individuella anmälningar) så får ni en picknick-kasse. Ni kan lösa det genom att:
- Dela picknicken mellan alla vänner
- Titta på varruset.se vad kassen innehåller och komplettera med varor så att alla får samma picknick
- Försöka hitta tre kompisar till och anmäla två lag