Helsingborg torsdag 3 maj

Välkommen till Vårruset i Helsingborg

Torsdag den 3 maj klockan 18.30 är Du välkommen till Vårruset i Helsingborg. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i de vårsköna nordöstra delarna av Helsingborg. Start och mål ligger vid Norrvallas idrottsplats.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Evenemangsområdet

Vårrusets evenemangsområde på Norrvallas idrottsplats är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Vårrusets bana går förbi Berga och upp till Maria Park med start (se karta) och mål vid entrén till Norrvalla IP. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg, men du får springa en kortare sträcka på grus. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. IS Göta och IFK Helsingborg har båda omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

En stor del av överskottet går till klubbarnas barn- och ungdomsverksamhet.


Arrangörsklubbar

Arrangörsklubbar: IS Göta och IFK Helsingborg
Tel: 070-5826767
E-post: sltopprestation@gmail.com
Uppvärmningspartner
Filborna Arena

Lokal sponsor