Välkommen till Vårruset i Falun

Måndag 21 maj klockan 19.00

Välkommen till Vårruset i Falun. Här får du tillsammans med hundratals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer kring Lugnets friluftsområde. Start och mål är på Lugnets friidrottsarena.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Evenemangområdet

Vårrusets evenemangsområde på Lugnets friidrottsarena är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Vårrusets bana går delvis på Lugnets idrotts- och friluftsområde med start och mål på friidrottsarenan. Banan är relativt flack och lättsprungen även om någon längre backe förekommer. Underlaget varierar mellan asfalt, grus och gräs. Längs banan finns musikunderhållning som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.


Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. Falu IK Friidrott har omfattande verksamhet för barn och ungdomar samt juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

Arrangörsklubb

Arrangörsklubb: Falu IK Friidrott
Tel: 073-068 48 62
Adress: Dalaidrottens Hus
Lugnetvägen 1
791 31 FALUN
E-post: faluik@telia.com