Välkommen till Vårruset i Linköping

Onsdag 16 maj kl 19.00

Onsdagen den 16 maj kl. 19.00 går startskottet för Vårruset i Linköping. Låt Vårruset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. Tillsammans med massor av andra tjejer kommer du att springa, jogga eller gå en mycket fin bana på fem kilometer, som går utmed strandpromenaden vid Stångån.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Du kan anmäla ett eller flera lag. Varje lag med sex deltagare bjuds på picknick av Coop. Självklart kan du också anmäla dig som individuell löpare.

Evenemangsområdet

Start och mål ligger vid grönområdet bredvid Saab Arena. Den här kvällen blir det en riktig festplats, med skön musik, massor med pepp & överraskningar i från vår konferencier och vår DJ. Vårrusets samarbetspartners som finns på plats och bjuder på tävlingar & provsmakningar, så
kom i god tid och njut av stämningen! Efter loppet är det också här som du och dina lagkompisar njuter av picknicken.

Vi finns på Facebook (Vårruset Linköping) – där kan du följa oss både innan och efter loppet.

Vår bana

Starten går på fotbollsplanen bredvid Saab Arena. Första halvan av banan går på asfalt förbi Scandic City och utmed den natursköna strandpromenaden upp till Tannefors slussar. Banan vänder sedan åter på andra sidan vattnet där underlaget är grus och avslutas med asfalt sista biten in till mål vid Saab Arena.
Utmed banan finns musikunderhållning för att ge alla som deltar en rolig upplevelse och extra pepp längs vägen. Banan är väldigt flack och lättsprungen.Arrangörsklubb

Linköping Innebandy
Tel. 070-698 11 44
Snickaregatan 35, 582 26 Linköping
E-post: christer.norwald@linkopinginnebandy.se