Marie Serneholt tar över efter Blossom

Vi är fantastiskt glada och stolta över att kunna presentera presentera Marie Serneholt som Vårrusets nya konferencier. Marie startade sin karriär som riktigt ung i gruppen A-Teens och har nu hunnit bli välkänd och folkkär över hela landet.
Läs intervju med Marie >>

Anmälan är öppen till Vårruset 2018

Äntligen har vi öppnat anmälan till Vårruset 2018. Låt Vårruset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. Vårruset är ett lopp för alla tjejer - gammal som ung, otränad, som vältränad.
Mer info och anmälan >>

Nyhet! Vårruset kommer till Linköping

Vårruset växer! Vi är så glada att kunna berätta att Vårruset 2018 kommer även till Linköping. Vill du delta i Linköping - boka den 16 maj redan nu. Vårruset kommer till 21 städer runt om i landet under maj och juni 2018.
Alla orter och datum >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna på respektive ort. Klubbarna har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

Starkt samarbete med Barncancerfonden

Inför 2017 inledde Vårruset ett samarbete med Barncancerfonden. Totalt samlade Vårrusets deltagare in över 1,6 miljoner kronor. Fantastiskt bra! Nu tar vi nya, friska tag, häng med oss i kampen mot barncancer.
Mer om samarbetet >>

Vårruset finns på Facebook

Du har väl inte missat att Vårruset finns på Facebook. Där hittar du tips, nyheter, inspiration och mycket annat. Gå in och gilla sidan så att du hänger med på det allra senaste.
Till Facebook >>